Wilhelmus Afdichtingen

Professioneel & betrouwbaar

Specialist in het kitten van badkamers, sanitair, vloeren en keukens.

Al 20 jaar expert

Met vakbekwaam personeel en meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé partij voor afdichtingen.

Snel geholpen

Bij een aanvraag ontvangt u van ons binnen 24 uur een offerte op maat.

Waarom je badkamer laten kitten?

Hoewel het aanbrengen van kit misschien eenvoudig lijkt, is het kitten van je badkamer een klus die veel precisie en vakmanschap vereist. Bij Wilhelmus Afdichtingen hebben wij jarenlange ervaring in het kitten van zowel badkamers als sanitair. Eigenaar Peter Vroon heeft als sinds 2000 ervaring opgedaan als all-round afdichter bij verschillende bedrijven en voor veel opdrachtgevers.

Het is belangrijk om uw badkamer en sanitair door onze professionals te laten kitten. Wij houden rekening met factoren zoals waterdichtheid, schimmel- en schadepreventie, onderhoudsgemak en esthetiek. Daarnaast draagt het bij een duurzame en functionele badkamer die lang meegaat.

kit-wc (3)

Uw badkamer professioneel laten kitten

Een goede kitlaag in de badkamer is van groot belang. Door uw badkamer te kitten wordt waterdichtheid gegarandeerd en de kans op lekkages verminderd. Dit komt doordat de kit ervoor zorgt dat er geen water tussen de randen van de badkuip, wastafel, douche of toilet kan sijpelen en zich ophoopt op plaatsen waar het niet hoort te zijn.

Met een stevige en verzorgde kitlaag wordt voorkomen dat er schade ontstaat aan de structuur van uw badkamer. Denk daarbij aan houtrot, schimmelvorming en zelfs het loslaten van tegels. Om deze redenen is het professioneel laten kitten van uw badkamer cruciaal.

wilhelmus-afdichtingen
wilhelmus-afdichtingen
badkamer-kitten

Een gezonde badkamer

Een badkamer is een vochtige omgeving waar water regelmatig in contact komt met verschillende oppervlakken. Om lekkages en waterschade te voorkomen, is goed kitten van belang. Hiermee creëer je een waterdicht barrière tussen de oppervlakken.

Daarnaast zijn vochtige omgevingen zoals de badkamer en sanitair vatbaar voor schimmelgroei. De barrière die kitvoegen bieden, voorkomt de groei van schimmel in naden en kieren. Naast de onaangename geuren, kan dit ook allergieën en gezondheidsproblemen veroorzaken. Door goed te kitten, behoudt je een gezonde leefomgeving.

Makkelijk te onderhouden

Een goed afgekitte badkamer en sanitair voorkomt niet alleen waterschade en schimmel, maar is ook makkelijker te onderhouden. Het voorkomt dat vuil, zeepresten en andere verontreinigingen zich ophopen in de kieren en naden. Hierdoor zijn de ruimtes gemakkelijk te reinigen en schoon te maken. Dit heeft voordelen voor het behouden van de hygiënische en frisse uitstraling.

Door een vakman geplaatste kitvoegen krijgen de badkamer en sanitair een mooie afwerking. Dit heeft een positief effect op de algehele esthetiek van de ruimtes. Ook voorkomt het dat de ruimtes er slordig uitziet door open kieren en naden.

badkamer-kitten

Neem vandaag nog contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor het kitten van uw badkamer? Stel gerust uw vraag via onderstaand formulier of kom direct in contact door te bellen naar 06 – 33758011. We staan u graag te woord. 

Neem vandaag nog contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor het kitten van uw badkamer? Stel gerust uw vraag via onderstaand formulier of kom direct in contact door te bellen naar 06 – 33758011. We staan u graag te woord. 

Wat zeggen onze klanten