Wilhelmus Afdichtingen

Over ons

Wilhelmus Afdichtingen

Welkom bij Wilhelmus Afdichtingen, dé professional op het gebied van kitwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring als kitter staat Wilhelmus garant voor vakmanschap en kwaliteit. Wilhelmus werkt snel en uiterst secuur, waardoor hij in staat is om efficiënt hoogwaardige kitafdichtingen te leveren.

Of u nu een particuliere klant bent of een groot bedrijf dat een professionele kitoplossing vereist, Wilhelmus Afdichtingen staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met zijn expertise, snelheid en nauwkeurigheid kunt u rekenen op de beste resultaten. Neem vandaag nog contact op met Wilhelmus Afdichtingen voor al uw kitwerkzaamheden en ervaar waarom hij de voorkeur geniet van een grote klantenkring in de randstad en daarbuiten.

Personeel van Wilhelmus een deur aan het kitten
over-ons

Professioneel kitwerk

Wilhelmus Afdichtingen staat bekend om zijn betrouwbaarheid, uitstekende vakmanschap en klantgerichte aanpak. Hij streeft ernaar om aan de hoogste normen te voldoen en klanttevredenheid te garanderen.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Wilhelmus. Hij is in het bezit van belangrijke veiligheidspapieren, waaronder VCA-VOL en GPI. Deze certificeringen getuigen van zijn toewijding aan een veilige werkomgeving en professionele aanpak. Met een grote vaste klantenkring heeft Wilhelmus het vertrouwen gewonnen van vele tevreden klanten. Bovendien heeft hij als een van de weinige kitters de eer om te mogen werken in grote ziekenhuizen in de randstad. Dit illustreert zijn vermogen om zelfs in de meest veeleisende omgevingen uitstekend werk te leveren.

Kom in contact